سیستم اعلام حریق متعارف یا کانونشنال (Conventional)

هیچ محصولی یافت نشد.

آتش‌ سوزی یک اتفاق ناگوار و در عین‌ حال غیر قابل‌ پیش‌ بینی بوده که در هر زمانی می‌ تواند به مکان‌ های مختلف آسیب برساند. اما امروزه پیشرفت علم و تکنولوژی این شرایط را فراهم آورده تا افراد بتوانند با امکانات بسیار خوب آسیب های ناشی از آتش‌ سوزی را به حداقل برسانند. یکی از این سیستم‌ ها که عملکرد بسیار مهمی پیش‌ از اطفای آتش دارد، سیستم اعلام حریق است. پنل های اعلام حریق با قابلیت‌ های کاربردی و سنسور های هشدار دهنده افراد را از آتش‌ سوزی مطلع کرده و از این طریق خسارات وارده کاهش می یابد. سیستم های اعلام انواع مختلفی داشته که هر یک از آن ها خصوصیات و کاربرد های متعددی دارند. در این محتوا می‌ خواهیم توضیحات را به سیستم اعلام حریق متعارف اختصاص دهیم.

 سیستم اعلام حریق متعارف برحسب قابلیت‌ ها و تجهیزاتی که در آن به‌ کار رفته به‌ راحتی می‌ تواند منطقه آتش‌ سوزی را شناسایی کند. این ابزار مهم باید به‌ صورت استاندارد و با کیفیت بالا تهیه شود تا بتواند در مدت زمان مقرر آتش‌ سوزی را از طریق روشن شدن آژیر یا به صدا  درآمدن زنگ هشدار اعلام کند. با وجود این وسیله افراد به‌ راحتی می‌ توانند در بازه زمانی کوتاه مکان حادثه را پیدا کرده و اطفای آتش را شروع کنند. در ادامه به طور کامل و با در نظر گرفتن تمامی نکات سیستم اعلام حریق متعارف را معرفی می کنیم. در ادامه با ما همراه باشید.

آشنایی هر چه تمام تر با سیستم اعلام حریق کانونشنال (متعارف)

شاید باور این مسئله برای شما سخت باشد که سیستم اعلام حریق متعارف از تجهیزات قدیمی آتش‌ نشانی بوده که کارایی و کاربرد آن روز به‌ روز محبوبیت آن را ارتقا می‌ بخشد. بر خلاف تصور خیلی از اشخاص که می‌ گویند نصب سیستم اعلام حریق فقط برای مکان‌ های اداری، تجاری و کارخانه‌ ها است، باید بگوییم این سیستم در در مکان های پر رفت و آمد بدون در نظر گرفتن شرایط آن محیط باید نصب شود. این پنل اعلام حریق از انواع هشدار دهنده، تجهیزات کشف حریق و پنل مرکزی تشکیل شده که هر یک از آن‌ ها وظایف مختص به خود را دارند.

 پنل اعلام حریق و پنل مرکزی کنترل اصلی این سیستم را به دست دارند که از این طریق دستگاه به شبکه برق اصلی متصل می شود. طراحی این سیستم به این‌ گونه است که در زمان قطع شدن برق به‌ راحتی با استفاده از باتری‌ های پشتیبان می‌ توان از آن استفاده کرد. کاربرد و عملکرد فوق‌ العاده این سیستم باعث شده که کارشناسان آن را در انواع و اقسام مختلف تولید کرده و به فروش برسانند. در قسمت‌ های بعدی این مطلب حالت های پنل اعلام متعارف را معرفی کرده و برای آشنایی هرچه بیشتر شما خصوصیات و ویژگی هر یک را مطرح می‌ کنیم‌. گفتن این مطلب نیز خالی از لطف نیست که شما می‌ توانید برای خریداری محصولات با کیفیت آتش‌ نشانی و بهره بردن از خدمات پس‌ از فروش، سایت ما یعنی ایمن آتش الماس را گزینش کنید.

سیستم اعلام حریق کانونشنال چه اجزا و عناصری دارد؟

سرعت بالا در اعلام آتش‌ سوزی و به صدا در آمدن زود هنگام زنگ های خطر مهم‌ ترین و اساسی‌ ترین وظیفه سیستم اعلام حریق متعارف است. برای این‌ که روند اعلام با سرعت زیادی انجام شود، تجهیزات متعددی از قبیل:

  • فلاشر
  • شستی
  • پنل اعلام حریق
  • انواع دتکتور شامل: حرارتی، گازی، شعله ای و دودی
  • آژیر

در کنار هم قرار گرفته اند تا آتش‌ سوزی در کوتاه‌ ترین زمام اعلام شود. از میان تجهیزات به‌ کار رفته در این سیستم پنل تکرار کننده مهم‌ ترین عنصر شناخته شده و کارایی بسیاری در مقایسه با سایر تجهیزات دارد. توجه داشته باشید بر اساس تعداد زون ها و مساحت محیط تجهیزات نام‌ برده شده با تعداد و اندازه های گوناگون در این سیستم  به کار رفته اند.

پنل اعلام حریق متعارف در حالت های مختلف

سیستم‌ های اعلام حریق به‌ خودی‌ خود در چند نوع مختلف با تفاوت‌ های متعدد تولید شده‌ اند. اما خود پنل اعلام حریق متعارف حالت های  گوناگونی دارد که در این بخش به طور مختصر هر یک از آن‌ ها را عنوان می کنیم. برای‌ اینکه بتوانید تجهیزات آتش‌ نشانی را اعم از سیستم‌ های اعلام حریق متعارف با قیمتی مناسب و کیفیت بالا خریداری کنید، می‌ توانید به سایت ما یعنی ایمن آتش الماس مراجعه نمایید.

حالت اول

در حالت عادی و نرمال چراغ‌ ها به رنگ سبز روشن دیده شده و جریان عبوری با شدت کم و کاملاً نرمال از مدار می‌ گذرد.

حالت دوم

اگر در سیستم پارگی و ایراد به وجود آید چراغ به رنگ زرد در آمده و در این‌ صورت سیستم اعلام حریق به واسطه رخ دادن اشکال فعال می‌ شود.

حالت سوم

 می دانید رنگ قرمز نشانه‌ ی خطر است. پس زمانی‌ که آتش‌ سوزی رخ دهد چراغ به رنگ قرمز در می‌ آید.

 حالت چهارم

اتصال کوتاه ناشی از برخورد دو سیم باعث روشن شدن چراغ زرد می شود.

بررسی تفاوت ها و شباهت های سیستم اعلام متعارف و آدرس پذیر

پس‌ از توضیح دادن مطالب فوق و معرفی پنل اعلام متعارف در این محتوا و معرفی پنل اعلام حریق آدرس پذیر در محتوا پیشین، این سوال پیش می‌دآید که این دو سیستم چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟ باید بگوییم درون سیستم اعلام آدرس پذیر یک تشخیص دهنده تعبیه‌ شده که به طور دقیق مکان آتش‌ سوزی را به سیستم مرکزی ارسال می‌ کند. اما در سیستم اعلام متعارف نقطه‌ دقیق آتش‌ سوزی شناسایی نشده بلکه  بر حسب منطقه‌ بندی به‌ طور کلی آتش تشخیص داده می شود.

مورد دیگر این است که سیستم اعلام حریق متعارف سیم‌ کشی ستاره‌ای دارد. اما در نوع آدرس پذیر پنل مرکزی و تجهیزات توسط یک حلقه احاطه شده‌ است. همچنین پنل اعلام حریق متعارف در مقایسه با آدرس پذیر هزینه کمتری را متحمل می‌ شود.

کلام آخر

همان‌ طور که مستحضر هستید در این محتوا سیستم اعلام حریق متعارف را به شما معرفی کرده و آپشن های این دستگاه کاربردی را مطرح کردیم. برای خریداری این سیستم و سایر تجهیزات آتش‌ نشانی می‌ توانید به سایت ما یعنی ایمن آتش الماس مراجعه کرده و پس‌ از خریداری محصولات مورد نظر از خدمات پس‌ از فروش بهره‌ مند شوید.

ارتباط با پشتیبانی
ارسال در واتس اپ
تماس فوری