راهنمای خرید کپسول آتش نشانی

راهنمای خرید کپسول آتش نشانی

آتش‌ سوزی همانند سایر آسیب‌ ها و حوادث غیر قابل‌ پیش‌ بینی بوده و در هر زمان و مکانی احتمال دارد، رخ دهد. اما اتفاقی بودن این حادثه دلیل بر این نمی شود که ما تنها برای کنترل آتش به حضور نیرو های امداد بسنده کنیم. پس وجود تجهیزات کار آمد و مناسب آتش‌ نشانی در هر مکانی می‌ تواند بسیار مهم تلقی شود. یکی از تجهیزات پر کاربرد آتش نشانی که به طور قابل‌ توجهی آتش‌ سوزی را کنترل کرده و آسیب‌ های ناشی از آن را کاهش می‌ دهد، کپسول آتش ‌نشانی است. این کپسول در انواع و اقسام مختلف در شرکت‌ های متعدد تولید شده و در مراکز و سایت‌ های معتبر به فروش می‌ رسد. متفاوت بودن کپسول های آتش‌ نشانی به‌ اندازه، کارایی و ماده درون آن ها بر می‌ گردد.

پس هر یک ویژگی و خصوصیات مختص به خود را دارند. توجه داشته باشید برای ‌اینکه افراد بتوانند یک کپسول آتش ‌نشانی ایمن و کاربردی را خرید کنند به یک سری اطلاعات نیاز دارند. ما در این مقاله با الهام گرفتن از منابع و اطلاعات معتبر توضیحات دقیق و کار آمدی را در رابطه با کپسول های آتش ‌نشانی و تفاوت هر یک عنوان می‌ کنیم. پس برای ‌اینکه در این زمینه اطلاعات بیشتری کسب کنید تا انتهای موضوع با ما همراه باشید.

کپسول آتش نشانی چیست؟

در نگاه کلی و گذرا همه کپسول آتش‌ نشانی را می‌ شناسند و نسبت‌ به کارایی آن آگاهی دارند. اما باید بگوییم یک سری اطلاعات منتشر شده در رابطه با کپسول آتش‌ نشانی به‌ دلیل عدم آگاهی افراد درست نیست و خیلی‌ از افراد بر خلاف آن‌ چه که تصور می‌ کنند حتی کار کردن با این کپسول را نمی‌ دانند. برای یک معرفی مختصر و اجمالی لازم است بگوییم که کپسول آتش‌ نشانی یکی از تجهیزات اطفای حریق بوده که درون آن از پودر و گاز پر شده‌ است که بنا بر نوع آتش‌ سوزی و بر حسب انتخاب کپسول، ماده مناسب که سبب خاموش شدن آتش می‌ شود از این کپسول در انواع مختلف خارج می‌ گردد.

 برای خارج شدن ماده درون کپسول در وهله اول فشار دادن اهرم و گرفتن کپسول به سوی آتش اهمیت دارد. برخی افراد تصور می‌ کنند که همه کپسول‌ های آتش‌ نشانی کاربرد و عملکرد یکسانی دارند و انتخاب کردن کپسول برحسب مکان و نوع آتش برای آن ها بی معنی است. اما باید بگوییم که انتخاب کپسول برحسب نوع آتش‌ سوزی و مساحت مکان مربوطه بسیار مهم بوده، چون وجود یک سری ترکیبات نه تنها میزان آتش سوزی را کاهش نمی دهد، بلکه واکنش شیمیایی جدید ایجاد کرده و شدت آتش سوزی را تا چندین برابر بالا می برد.

 برای‌ اینکه بتوانید بهترین کپسول های آتش ‌نشانی را با ضمانت پس ‌از فروش خریداری کنید، می ‌توانید به سایت ما یعنی ایمن آتش الماس مراجعه نمایید.

معرفی کپسول های آتش نشانی در انواع و اقسام مختلف

این مخزن‌ های استوانه‌ ای در زمان آتش‌ سوزی به واسطه مواد مخصوص تحت فشار بسیار کار ساز و کمک‌ کننده هستند. قطعا می‌ دانید که آتش‌ سوزی انواع متفاوتی دارد و قطعاً محرک هایی که بتوانند انواع مختلف آتش‌ را خاموش کنند، تفاوت‌ هایی با یکدیگر دارند. در حالت کلی می‌ توان کپسول‌ های آتش‌نشانی را در ۵ دسته شامل: کپسول بیوورسال، کپسول آب و گاز، کپسول فوم، کپسول پودر و گاز و کپسول Co2 طبقه بندی کرد. البته دسته بندی کپسول های آتش ‌نشانی تنها به موارد فوق ختم نمی‌ شود. بلکه انواع کپسول را برحسب اندازه و سایز نیز طبقه ‌بندی کرده‌ اند. در این قسمت برای آشنایی هرچه بیشتر شما انواع و اقسام کپسول را معرفی کرده و خصوصیات و ویژگی هر یک را بیان می‌ کنیم.

کپسول آتش‌ نشانی Co2

همان‌ طور که از نام این کپسول بر می‌ آید، سرشار از دی اکسید کربن بوده که به طبع این گاز تحت فشار و غیر قابل اشتعال است. برای آتش‌ سوزی‌ های الکتریکی خاموش‌ کننده‌ های co2 پیشنهاد شده و از این نوع خاموش‌ کننده برای اطفاء آتش‌ سوزی‌ های ناشی از مایعات نیز می‌ توان استفاده کرد.

کپسول آتش‌ نشانی فوم

این کپسول به رنگ قرمز دیده شد و از نشانه‌ های شناسایی آن می‌ توان به سیلندر های برچسب دار شده یا نوار کرم اشاره کرد. ترکیباتی که در این فوم وجود دارد، گرمای آتش را منحل کرده و سبب جدا سازی اکسیژن از سایر عناصر می شود. این نوع خاموش‌ کننده‌ در آتش‌سوزی‌ های کلاس A و B کاربرد داشته و به‌ طور محدود می‌ توان در کلاس‌ F نیز از آن استفاده کرد.

کپسول آتش‌ نشانی آب

این نوع کپسول به‌ صورت جامد و با پوشش سیلندر قرمز طراحی و تولید شده و به واسطه از بین بردن گرما برای کلاس A مناسب است. در مقابل برای خاموش کردن کلاس‌ های B و C انتخاب این خاموش‌ کننده اصلاً عقلانی نیست. چون مواد موجود در این کپسول با مایع قابل‌ اشتعال در آتش‌ سوزی کلاس B و شوک الکتریکی در کلاس C همخوانی ندارد و مشکلات جبران ناپذیری را به وجود می‌ آورد.

کپسول آتش نشانی شیمیایی مرطوب

ترکیبات و مواد موجود در این سیستم اطفا شرایط را برای خاموش کردن آتش‌ های کلاس A و F فراهم کرده و به‌ طور عمده، به‌ راحتی آتش‌ سوزی‌ های ناشی از روغن های پخت‌وپز و سایر چربی‌ها را خاتمه می‌ دهد.

کپسول آتش نشانی پودری

سیلندر های نوار آبی از پودری بودن کپسول آتش‌ نشانی خبر داده و درون این کپسول مواد شیمیایی به رنگ قرمز دیده می‌ شود. به‌ طور عمده این کپسول مناسب ادارات و خانه‌ ها بوده و در آتش‌ سوزی‌ های کلاس A، B و c عملکرد خوبی خواهد داشت.

جمع بندی

بنا بر گفته‌ های فوق به‌ خوبی با انواع کپسول آتش‌ نشانی و کاربرد هر یک آشنا شدید. با در نظر گرفتن علامت و نشانه‌ های موجود در هر کپسول می‌ توانید بهترین کپسول را برای خانه، اداره و سایر اماکن انتخاب کنید. برای‌ اینکه بتوانید محصولات برند و استاندارد را خریداری کنید، می‌  توانید به سایت ما یعنی ایمن آتش الماس سر بزنید و پس ‌از بازدید از محصولات و گرفتن مشاوره از کارشناسان بهترین محصول را خریداری نمایید.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ارتباط با پشتیبانی
ارسال در واتس اپ
تماس فوری